De bouw van The Storage Company nadert zijn einde

(maart 2016) Het einde is in zicht bij de bouw van The Storage Company, onderdeel van The Set Company. De zijkant is bijna dicht en het kantoor begint ook al serieuze vormen aan te nemen. Vandaag wordt de vloerverwarming gelegd, dus dan zitten we er straks lekker warm bij. Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor.
Volg ons op Facebook voor de laatste updates en mooie foto's.

De bouw van The Storage Company gaat gestaag door

(februari 2016) Het heien is klaar en er zijn in totaal 136 palen de grond in gegaan. Ook is de fundering gelegd en vandaag wordt het beton gestort. We kijken uit naar de komst van de staalconstructie.

Ook logistiek zitten we niet stil. We werken hard aan een nieuwe website om zo onze producten nog beter aan te kunnen bieden en te laten zien. Voor meer interessante informatie en mooie foto's kunt u ons ook volgen op Facebook en Instagram.

The Set Company gaat uitbreiden

(december 2015) Vandaag wordt de eerste hand gelegd aan de bouw van ons nieuwe pand. Om u een totaalpakket aan te kunnen bieden gaat The Set Company medio april starten met The Storage Company.
We bieden dan ruimtelijke en flexibele oplossingen voor een betrouwbare opslagruimte.

In het moderne pand gaan we uw goederen zeer goed beveiligd opslaan , het pand wordt voorzien van up-to-date alarm- en brandinstallaties en volledig ingericht voor opslag en warehouse activiteiten.

We houden u graag op de hoogte van de vorderingen!

Cut Throat Barber een plek voor echte mannen

(november 2015) De nieuwste hotspot in Amsterdam is toch wel Cut Throat Barber.
The place to be voor echte mannen.
Het is een plek waar mannen kunnen komen voor een knip-  of scheerbeurt en waar je uiteraard je baard kunt laten trimmen.

Aangezien je er geen afspraak kunt maken is het mogelijk dat je even moet wachten tot je aan de beurt bent, maar dat is geen straf want er wordt o.a. heerlijke koffie geschonken en het is daarom ook echt een ontmoetingsplaats geworden. Ook voor een hapje en een drankje kun je er terecht.
The Set Company was mede verantwoordelijk voor het interieur van deze zaak.

Cut Throat Barber
Beursplein 5
1012 JV Amsterdam
www.cutthroatbarber.nl

 

Restaurant Welgelegen genomineerd voor
Entree Hospitality & Style Awards 2015

(november 2015) Welgelegen stadscafe & boothuis in Groenlo is genomineerd voor de Entree Hospitality & Style Awards 2015.
The Set Company was mede verantwoordelijk voor het interieur van het restaurant, de serre en het boothuis.
De genomineerden werden bekend gemaakt tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam in Ahoy.

De uitreiking van de Entree Hospitality & Style Awards 2015 vindt plaats op maandag 30 november in studio 21 in Hilversum. Dit is de negende editie van het jaarlijkse hoogtepunt voor de hospitality industrie. De genomineerde bedrijven zijn gekozen uit horecazaken die het afgelopen jaar in het horecavakblad Entree Magazine en op de website zijn gepubliceerd.

 

Schaep Ahoy!

(maart 2015) Na 't Schaep met de 5 poten, 't Vrije Schaep, 't Spaanse Schaep en 't Schaep in Mokum is het nu tijd voor Schaep Ahoy.
Het vijfde seizoen is acht weken lang elke zaterdag om 21.10 uur te zien bij KRO op NPO 1.

Alle bekende gezichten van 't Schaep zijn terug: Door, Kootje, Lukas, Lena, Arie en Riek.
In de nieuwe serie Schaep Ahoy gaan onze vrienden aan boord van de MS Alexander.
Daarbij neemt Arie zelfs het roer over.

Schaep Ahoy is een productie van IDtv, KRO en Kemna&Zonen, Gerard Loomans was wederom verantwoordelijk voor de Art Direction.

The Set Company heeft in korte tijd de studio omgebouwd tot een echt schip, compleet met zwembad en dansvloer.
Kijken dus vanaf zaterdag 14 maart!

 

Grand opening & Other Stories

(oktober 2014) Op 24 oktober is het eerste Nederlandse filiaal van & Other Stories  officieel geopend in Amsterdam. Het décor van de opening is door The Set Company met de hand gedecoreerd naar aanleiding van hun signature tasjes.
& Other Stories is in 2013 gelanceerd als luxemerk van het Zweedse merk H&M. Inmiddels heeft de keten winkels in onder anderen Barcelona, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Milaan, Parijs en Stockholm.

“We zijn ontzettend blij dat we de perfecte locatie in het centrum van Amsterdam hebben gevonden. Het was - sinds de lancering van & Other Stories in 2013 - een droom voor ons om naar Nederland te komen. We kunnen niet wachten om te zien hoe onze winkel aan de Heiligeweg tot leven komt,” zegt Samuel Fernström, Head of & Other Stories.

De complete fashion- en beautycollectie van & Other Stories zal verkrijgbaar zijn in de over twee verdiepingen verdeelde, 650 m2 grote winkel.

& Other Stories

Heiligeweg 26-28, Amsterdam

www.stories.com

Volvo Ocean Race

(oktober 2014) The Set Company heeft de afgelopen weken met man en macht gewerkt aan een prachtig project. Voor de Volvo Ocean Race moesten we 2 dwarsdoorsneden van een wedstrijdzeilboot maken zodat de bezoekers van dit geweldige evenement ook eens een kijkje kunnen nemen hoe zo'n wedstrijdboot is opgebouwd.

De Volvo Ocean Race 2014-2015 is de twaalfde editie. De start van de zeilrace om de wereld is op 11 oktober in Alicante. Na 9 etappes en 10 havenraces zullen de boten finishen op 25 juni in Gotenborg. Op 19 juni 2015 zullen de boten ook Den Haag aandoen.

Kijk onderstaand timelaps filmpje voor de bouw van dit mooie project:

 

Trip down memory lane...

(februari 2014) Dick Maas kwam in zijn archieven een film tegen met de eigen kijk van Coen van Vrijberghe de Coningh, alias Johnnie Flodder, op het maken van Flodder 3 (1994). Het is een zeldzame, nog nooit eerder vertoonde, video die een uniek kijkje achter de schermen geeft. Gespeeld en gefilmd door Coen zelf.

The Set Company was destijds verantwoordelijk voor het decor van de Flodder films. Van wijk Zonnedael tot het vliegtuigonderstel, stuk voor stuk unieke decorstukken uit handen van de medewerkers van The Set Company

 

The Set Company draagt ook haar steentje bij
aan het succes van het Orange Babies Gala 2013

(oktober 2013) Zaterdag 5 oktober 2013 werd voor de zevende keer het jaarlijkse Orange Babies gala georganiseerd. Met een nieuwe galalocatie en een spannend thema stond deze editie in het teken van een bijzondere missie. De codenaam voor deze avond was: James Bond.
The Set Company heeft haar uiterste best gedaan om de juiste sfeer te creëren zodat het gala weer een groot succes werd. Het luxueuze Hotel Okura te Amsterdam vormde het toneel voor de wereld van James Bond; dé meest bekende secret agent ter wereld. De gasten stapten in de wereld van Goldfinger, 007 en de gadgets van Q.

De missie?
"Countdown to zero transmission from mother to child."
De avond stond in teken om hulp te realiseren om de kans op hiv-overdracht van zwangere vrouwen op hun baby's te verminderen en mee te bouwen aan een hiv-vrije generatie.

FROM AFRICA WITH LOVE
 

GAGGENAU partner van The Set Company

(juli 2013) Gaggenau produceert al vanaf 1683 duurzame gebruiksartikelen uit metaal. Al snel ontwikkelt de onderneming zich tot een specialist in geëmailleerde producten. De duurzame emaillelaag, die Gaggenau ontwikkelt voor bakovens, wordt de basis voor het succes van de kolen- en gasfornuizen die de onderneming tegenwoordig nog steeds produceert.

Gaggenau keukeninbouwapparatuur wordt gekaraktiriseerd door verscheidene punten. Zo zijn er vele praktische voordelen, maar ook de toegepaste materialen en eindafwerkingen van absolute topkwaliteit vallen op. Waar de apparatuur van Gaggenau zich echter wezenlijk in onderscheidt, is de simpele elegantie van de functionele vormen. The Set Company heeft in Gaggenau de juiste partner gevonden.

Bijenkorf "meets" Rijksmuseum

(april 2013) Ter ere van de samenwerking met het Rijksmuseum zijn verschillende etalages van de Bijenkorf geïnspireerd door beroemde kunstwerken. The Set Company heeft de etalages een Delftsblauwe look gegeven en dat is t/m 5 mei te bewonderen bij de Bijenkorf op de Dam in Amsterdam.

Het nieuwe uitshirt voor Oranje

(februari 2013) In de prachtige voorhal van het Rijksmuseum, de verzamelplaats van de bekendste Hollandse meesters, presenteerde sportmerk Nike maandag 4 februari het nieuwe uitshirt voor Oranje. The Set Company is er trots op dat we ook dit keer weer de decoratie mochten verzorgen.

Klik hier voor de totale presentatie.
 

'T Schaep in Mokum

(januari 2013) Vanaf maandag 7 januari is de tv-serie 't Schaep in Mokum te zien bij de KRO op Nederland 1 om 22.10 uur.
De serie is het vervolg op het succesvolle 't Spaanse Schaep en wordt de komende 8 weken weer een hit op de nederlandse tv.

Amsterdam, jaren '80. Na hun Spaanse avontuur zijn de vrienden weer terug in de Jordaan. Het is crisis, de buurt is verandert. Opoe's wijze raad wordt gemist; zij is gaan hemelen. Maar Opoe keert terug...

't Schaep in Mokum is een productie van IDtv, KRO en Kemna&Zonen. Gerard Loomans was wederom verantwoordelijk voor de Art Direction. The Set Company heeft in 4 weken tijd in de studio een sfeervolle Jordaanse buurt nagebouwd. Compleet met winkels, woningen en een echte kroeg!


 

Kerstvakantie

(december 2012) Vanaf 24 december is The Set Company gesloten ivm de feestdagen. Woensdag 2 januari staan we weer tot uw beschikking. Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en een spetterend 2013!

De Lovebuzz

(oktober 2012)  We hebben zojuist de bouw aan de enige echte Lovebuzz afgerond. Hij kwam binnen als een “normale” vrachtwagen en The Set Company heeft ‘m naar aanleiding van een ontwerp van Heldergroen omgetoverd tot een unieke bus.

De Lovebuzz is een interactieve game voor brugklassers om te ontdekken wat zij vinden van liefde, seksualiteit en relaties. In een periode waarin zij zich ontwikkelen van kind naar puber, vinden de jongeren spelenderwijs uit dat hun klasgenoten er soms anders over denken dan zijzelf. Of juist met dezelfde (onzekere) gevoelens kampen.
Vanaf november 2012 gaat de Lovebuzz van Rutgers WPF 'on tour' langs de brugklassen van het voortgezet onderwijs.

 

Hemelvaart weekend

(mei 2012) Tijdens Hemelvaart is The Set Company gesloten. Dit geldt ook voor de vrijdag na Hemelvaart, 17 mei. Maandag de 21ste staan we weer tot uw beschikking.

Commercial Ophen Online

(april 2012) In december vorig jaar realiseerde The Set Company voor een productie van Caviar een grote ronde kluisdeur volgens een ontwerp van Peter Bot. Het decor werd ontworpen voor een commercial van Ophen en is te zien in het begin van het filmpje. Omdat we het jammer vonden om de kluisdeur weg te gooien heeft deze nu een plekje gekregen in de entree van The Set Company. Dus mocht u ons bezoeken: de ingang is door de kluisdeur de trap op!

 

Nieuwe aanwinst

(februari 2012) The Set Company heeft op woensdag 16 februari haar wagenpark uitgebreid met een nieuwe Mercedes Sprinter. De wagen is voorzien van een meubelbak met één harde zijkant en een zijkant van zeil. De achterzijde is uitgerust met een laadklep zodat ook eenvoudig palletvrachten en transportkarren kunnen worden geladen.

Met deze nieuwe auto zijn we nog beter in staat om uw mooie interieurs en decors in stijl te transporteren.

 

The Set Company verwerkt ook leer

(augustus 2011) Al sinds 1996 maakt The Set Company vele ontwerpen waarbij met name gebruik gemaakt wordt van materialen als Hout, Metaal, Kunstof en tegenwoordig ook LEER!

In opdracht van Puur Flow realiseerden wij de aankleding van een luxueus kantoorpand op het Museumplein Amsterdam. Daarbij hebben wij gebruik gemaakt van het leer van Alphenberg. Dit heeft gezorgd voor een stoere uitstraling en een fantastisch eindresultaat. Wij zijn heel tevreden en de opdrachtgever nog méér!! 

Klik hier voor foto's.

Het Klokhuis is af

(juni 2011) Hoera het klokhuis is af! Op 8 juni werd het Klokhuis feestelijk geopend door prinses Maxima. The Set Company realiseerde de slakkenhuiskeuken naar ontwerp van de kinderen. Voor de opening kregen alle (kinder)ontwerpers een rondleiding in het Klokhuis. In die aflevering is ook de keuken te zien (vanaf min 8).

 

The Set Company op AT5

(mei 2011) Het AT5 programma Aanbouw is het enige langlopende programma over stedenbouw en architectuur in Nederland. Amsterdam heeft een rijke en gevarieerde historie op het gebied van architectuur en stedelijke plannen en zet deze traditie voort met het bouwen aan de toekomst. In de aflevering van 13 mei werd aandacht besteed aan de architectuur van het Cornelis Douwesterrein. Het pand van The Set Company speelt daar een grote rol in en daar zijn we toch wel trots op!

 

Internationale aandacht voor de BIEBbus

(mei 2011) Het toonaangevende tijdschrift DOMUS besteed in een online artikel aandacht aan het spectaculaire design van de BIEBbus. Jord den Hollander ontwierp deze mobiele bibliotheek en The Set Company deed de inrichting en afwerking. Lees het artikel hier.

Moffel en Piertje zijn toe aan iets nieuws...

(maart 2011) Toen The Set Company 10 jaar geleden het decor voor Koekeloere realiseerde had niemand verwacht het ooit weer in de werkplaats te zien. Maar maandag 14 maart wordt om 9.00u bij Z@appelin de 500ste aflevering van dit SchoolTV programma uitgezonden.
En na die 500 afleveringen zijn onze mol en worm wel aan een restyling van hun hol toe. Het hele decor wordt grondig aangepakt. Alle ellementen zijn hoger gemaakt, maar tegelijk lager geplaatst. Hierdoor krijgt de cameravoering meer ruimte en wordt het werk van de poppenspelers makkelijker gemaakt. Sommige elementen worden wat gemoderniseerd en er straks hebben Moffel en Piertje zelfs de beschikking over een heuse knutselschuur. Dus straks kunnen ze er weer tien jaar tegen!
Koekeloere is een productie van NTR:SchoolTV.

Nieuw bedrijfsrestaurant bij Nike

Op maandag 14 februari 2011 is het nieuwe bedrijfsrestaurant van Nike eindelijk geopend. Vanaf december is The Set Company druk geweest met de productie en installatie van een groot deel van de inrichting van het nieuwe bedrijfsrestaurant van het NIKE European Head Quarters.
Met het design team van Nike en UXUS Design is het gelukt om het restaurant de bekende NIKE signatuur te geven zonder dat het er al te gestijld uitziet. Het moest immers wel een plek worden waar men graag wil zijn en lekker kan eten, zonder dat men zich opgeprikt voelt. Uiteindelijk is deze balans goed tot uiting gekomen in sportieve elementen zoals belijning, quotes en kleurgebruik, maar is er ook voldoende warmte en sfeer door het gebruik van warm amerikaans noten. Helaas kunnen we u nog geen uitgebreide foto's laten zien, maar die zullen wel snel volgen.
The Set Company wenst iedereen bij NIKE eet smakelijk!

Gesloten tussen Kerst & Oud en Nieuw

(december 2010) Van 27 december t/m 31 december is ons bedrijf gesloten, omdat The Set Company dan geniet van de feestdagen. Vanaf maandag 3 januari 2011 staan wij weer voor u klaar om aan een succesvol nieuwjaar te beginnen.

Een prettige kerst en oudjaarsavond gewenst!

't Spaanse Schaep

(december 2010) Momenteel is de tv-serie 't Spaanse Schaep te zien op zondagavond rond 21.20 uur bij de KRO op Nederland 1. De serie is het achtdelige vervolg op de succesvolle series 't Vrije Schaep en de remake van 't Schaep met de 5 Pooten. In de nieuwe reeks reizen de Amsterdamse vrienden af naar de zonnige Spaanse Costa om Lukas (Marc-Marie Huijbregts) op te zoeken. Deze is zijn grote liefde Sjon achterna gereisd om een pension te runnen.

't Spaanse Schaep is een productie van IDtv, KRO en Kemna & Zonen en Gerard Loomans tekende wederom voor de Art Direction. Mei jl. heeft The Set Company in 4 weken tijd het exterieur van een Spaans dorpje en het interieur van een hotel aan de costa nagebouwd in de studio.

Het uiterlijk en de hoogte (tot 7 meter) van het decor vroeg om een andere aanpak dan anders. Alle wanden zijn bekleed met gipsplaat en daarna gespoten met spack. Hierdoor kreeg het decor meer leven en was er direct een goede structuur die doet denken aan zandsteen. Het hotel is compleet met receptie, bar, echt zwembad, keuken en een paar kamers.

Bekijk hier

NIKE MOKUM

(september 2010) Vorige week opende Nike de deuren van het Run House in het hartje van Amsterdam. In de Van Baerlestraat, om de hoek bij het Vondelpark aan de ene kant en de PC Hoofstraat aan de andere, nodigt Nike lopers uit om hardlopend de stad te verkennen. Onder het motto ‘Run Unleashed, Take Mokum’ wil men het hardlopen weer vrij maken van alle verplichtingen die we onszelf zo vaak opleggen bij het lopen. The Set Company realiseerde binnen zeven dagen de inrichting van het Run House. Bekijk de video.

Nieuwe BiebBus de lucht in

(september 2010) Met een druk op de knop werd woensdag in Zaandam een nieuwe en unieke BiebBus onthuld. Burgemeesters Tange en Möhlmann van gemeenten Wormerland en Oostzaan en Wethouder Noom van Zaanstad lieten daarmee de 'Schatkamer' en het zes meter hoge panoramadek tevoorschijn komen. Jord den Hollander tekende voor het design van deze innovatieve mobiele bibliotheek en The Set Company verzorgde de inrichting van kastenwanden tot aan de verlichting. Het resultaat mag gezien worden. (inter) Nationaal trekt het ontwerp de aandacht van architecten en ontwerpers, zo ook van het Arcam Architectuur centrum.

The Set Company en Pontmeyer

(september 2010) Al sinds jaar en dag doet The Set Company zaken met Pontmeyer. Vanaf het begin heeft Pontmeyer zich geprofileerd als betrouwbare partner als het gaat om het leveren van hout en bouwmaterialen. The Set Company is er dan ook trots mee te kunnen hebben werken aan een artikel over onze samenwerking en over de decorbouw van 't Spaense Schaep. In de Pont Praktisch van september, een uitgave van Pontmeyer, is het artikel te lezen.

Eneco Kids Ride

(augustus 2010) In opdracht van Bureau voor Reuring realiseerde The Set Company een decor voor de Eneco Kids Ride, onderdeel van de Eneco wielertour. In the kids area werd een reuzenrad, de welbekende Molina, geplaatst. The Set Company bouwde een decor tandwiel-ketting-constructie waardoor het leek of het reuzenrad werd aangedreven door een racefiets. Het evenement deed achtereenvolgens Steenwijk, Rhenen, Roermond en Sittard aan. The Set Company reisde 4 dagen mee met de karavaan om de op- en afbouw te verzorgen.

Retail

(augustus 2010)Inmiddels hebben verschillende modeketens The Set Company gevonden als de partner voor speciale displays en retail decoratie. Al eerder dit jaar realiseerden wij de displays voor een campagne van LEVI's, maar ook Tommy Hilfiger en Nike weten ons te vinden. Van prototype tot verpakken en verzenden, wij kunnen het voor u verzorgen. En het maakt voor ons geen verschil of het om grote of kleine campagnes gaat. Zie ook onze pagina DECOR voor foto's van retail projecten. Het kan dus zijn dat u tijdens het shoppen in een warm vakantieland onze displays tegenkomt.

Vakantie

(juli 2010) Vakantie in Nederland. Maar niet voor iedereen. Wij kunnen ons voorstellen dat uw Interieur of Decor project gewoon doorgaat. En wij doen dat dus ook. Natuurlijk genieten wij ook van vakantie, maar door deze goed te spreiden en gebruik te maken van free-lance medewerkers zijn wij in staat om u ook de hele zomer van dienst te zijn.

Maaslander Commercial

(mei 2010) Voor de nieuwe commercial van Maaslander kaas maakte The Set Company van het voormalig informatiecentrum IJburg een echte kaasfabriek. Naar een ontwerp van Peter Bot werden er twee kaasbaden, een hijssysteem en een aantal achtergronden geïnstalleerd. Samen met meer dan honderd kazen zag het er heel geloofwaardig uit. De Maaslander commercial is een productie van Caviar. Bekijk de commercial hier.

Cartier - Display
The Valley - Kluis
Vrumona - Cocktail trolley
Royal Ahold - Beurs
National Geographic Magazine - Beursstand
Cath Kidston - Displays
O' Neill - Displays
Volvo Ocean Race - 2 cross sections
Qmusic - Logo
Eastpack - Prototype Display
Ahold Retail - Interieur
Idea - Evenement
Het Schaep in Mokum - Filmdecor
Tommy Hilfiger - Displays
Ophen - Commercial decor
Centraal Beheer - Foto Event
Efteling decor spelshow
Nederlands Dans Theater - Decor
Nike Logo 6.0 - Display
Tommy Hilfiger Showrooms - Interieur
Google Think - Evenement
Lindt Chocolade - Commercial
Eneco - Evenement
Hist. Museum R'dam - Expositie Waardeloos
Museum Boijmans - Dali
Maaslander - Commercial
Het Spaanse Schaep - Filmdecor
The movement NH - Evenement
Roche - Beurs
Orange Babies - Display
Ombudsman - Commercial
Ohra Virtueel - Commercial
Nike voor Foot locker - Display
Ministerie van LNV - Beurs
Marcel Wanders - Behang
Levis - GWI promotion
KPN - Beurs
Jumbo - Commercial
ING - Commercial
Hilfiger - Beurs
Hema - Fotografie
Grotto - Kunstproject
Centraal Beheer - Foto Event
Canon - Beurs
Brownian Movement
Bonneterie - Display
ABN-AMRO Tennis
Abn-Amro - Commercial
Erik of het klein insektenboek - Filmdecor
Ohra Houston space
Down - Filmdecor
Karakter - Filmdecor
De Biertuin - Interieur
Tommy Hilfiger Regentstreet - Interieur
Tommy Hilfiger Munich - Refit
Cath Kidston - Interieur
Mamadough - Interieur
Peoples Place - Interieur
Tommy Hilfiger Athene - Winkelinterieur
Chicago Social Club - Interieur
Biebbus - Interieur
Louie Louie - Interieur
Cut Throat Barber & Coffee - Interieur
Bar Basquiat - Interieur
Welgelegen stadscafe & boothuis - Interieur Serre
Welgelegen - Interieur stadscafe
Welgelegen - Interieur boothuis
Welgelegen - Interieur vergaderruimte
Tommy Hilfiger Digital Showroom - Interieur
Tommy Hilfiger Berlin Mitte - Winkelinterieur
Tommy Hilfiger Denim Gent - Winkelinterieur
Woonhuis - Interieur
Qela - Winkelinterieur
Receptie - Interieur
Lamark - Interieur
Bedrijfsrestaurant - Interieur
Skybox - Interieur
Woonhuis - Interieur
Mi Company - Interieur
Woonhuis - Interieur
Wolvenstraat - Interieur
Fab - Winkelinterieur
Tommy Hilfiger Parijs - Winkelinterieur
Lapidus Luxe kantoor lounge
Prinsengracht - Interieur Particulier
Nike Restaurant
Nederlandse Publieke Omroep - Balie
Banana Republic Store - Interieur
Nike Mokum - Interieur
Biebbus - Interieur
Tommy Hilfigers People's Place - Interieur
Club Winston Kingdom
Inrichting trouwzaal Het Sierraad
Tours en Tickets - Interieur
Saatchi - Meubel
Rene Waerts
Pierre Cardin - Meubel
Moooi Gallery
Leiden
Hilfiger Sport
Canal Company - Kiosk
Hilfiger Koln
Glomobi
KPN
Heiko Lunshof - Interieur Particulier
Boijmans - Expositie Aardewerk
Mandarine Duck